Alle accommodaties

Filter resultaten

Kamer

5 accommodaties

Mooie hotelkamer voor 1 persoon. Van alle gemakken voorzien. De meeste kamers hebben een bureau of een zithoek. Alle kamers hebben flatscreen en WIFI op de kamer. Als het nu voor werk of plezier is de ruimte is er. Op aanvraag is is er een koelkast te bestellen, ook een waterkoker kan gebracht worden.

Deze tweepersoonskamer is 20m2 en is ruim van opzet. De bedden zijn eenpersoonsbedden, deze kunnen ook uit elkaar gezet worden. De kamer heeft een flatscreen, WIFI en een bureau of een zithoek. Op aanvraag is is er een koelkast te bestellen, ook een waterkoker kan gebracht worden. Er is ook een mogelijkheid om een extra lang bed te reserveren.

Deze kamers zijn in 2010 helemaal gerenoveerd. De kamer heeft een flatscreen en WIFI. De badkamer heeft een inloopdouche en een verhoogd toilet. Op aanvraag is is er een koelkastje te bestellen, ook een waterkoker kan gebracht worden.

Deze Comfort Driepersoonskamer is zeer ruim ingericht. Het derde bed staat in de andere hoek, hierdoor heeft de derde gast veel privacy. Deze mooie familiekamer heeft een badkamer met douche en wasbak. De toilet is apart met een spiegel en wasbak zodat deze ruimte ook gebruikt kan worden voor tandenpoeten e.d. Het natuurlijke daglicht komt binnen via het raam maar ook door speciaal gemaakte lichtkokers met nachtverduistering. Dit om het natuurlijke daglicht opimaal te benutten. Deze kamer heeft de mogelijkheid om als vierpersoonskamer te gebruiken. Op aanvraag is is er een koelkast te bestellen, ook een waterkoker kan gebracht worden.

Deze luxe royale kamer is het parade paardje van alle kamers. In 2010 is deze kamer nieuw gebouwd en helemaaal modern ingericht. De kamer is 32m2, dus heerlijk ruim. Uiteraard heeft de kamer een flatscreen en WIFI. Alle kamers hebben een bureau en een zithoek. Ook een koelkastje ontbreekt niet, de waterkoker kan op aanvraag gebracht worden. De badkamer heeft een inloopdouche, apart bad en een verhoogd toilet. Op deze kamer kom je helemaal tot rust. Deze kamers zijn bereikbaar met de lift. Op zolder zijn 2 kamers, helaas zijn deze kamers alleen bereikbaar met 1 trap. Maar dat is het zeker waard, de badkamer heeft een douche met bubbelbad. Ook deze kamer heeft een koelkast en het heeft een zithoek.